Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

  .
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
Introductie
Contact
Persoonlijk
De Boeken
Startpagina

 

Even voorstellen:  de redactie van Skyletters.net


 

Mijn naam is Ria Verdurmen.
Ik liep al heel lang rond met de vraag: is er meer tussen hemel en aarde?
 
Mijn naam is
Ron van der Windt.
Net als Ria liep ik ook al heel lang met de zelfde vraag rond.
 
Jaren geleden had ik in een tunnel van Licht te horen gekregen dat er een taak op mij lag te wachten. En plotseling kreeg ik daar zelf hele duidelijke en liefdevolle tekenen van. Er dienden zich teksten aan in mijn hoofd met een mooi wit licht en soms prachtige kleurbeelden. Mijn arm reageerde daar sterk op en voelde zo zwaar dat ik automatisch begon te schrijven. En ineens, net als voetafdrukken in de witte sneeuw, stond het blad vol met woorden. Lieflijk maar soms ook met klem neergezet.

Al vele jaren voelde ik dat er helpers en lieve vrienden in de sferen waren die graag hun verhaal wilden vertellen via automatisch schrift. En uit alle blaadjes vormden zich gedichten en verhalen. We hebben ze 'Skyletters' genoemd en op het internet geplaatst.
De teksten zijn mooi, warm en liefdevol. Ze geven troost waar woorden tekort schieten. Er wordt altijd op ons gewacht, hoe eenzaam wij ook zijn en hoe sterk wij onze geliefden ook missen. Ons leven eindigt immers niet na ons aardse bestaan, maar gaat verder in een andere wereld, aan Gene Zijde.
 
  Eigenlijk was ik meer op zoek naar aanwijzingen van  een andere wereld, een andere realiteit. Voor mij was het altijd ondenkbaar dat er niets anders zou zijn dan het ons bekende aardse bestaan. In mijn jongere jaren was ik altijd erg ge´nteresseerd in ruimtereizen, andere planeten, het heelal en al haar geheimen. Alhoewel ik in die tijd nog niet bewust had nagedacht over re´ncarnatie en geestelijke groei in de loop van vele levens, heb ik deze ontdekkingen niet echt als 'nieuw' ervaren. Onbewust was ik hier toch al mee bekend. Toen Ria een behoorlijk aantal teksten via automatisch schrift had verzameld en het ons duidelijk werd dat er toch vele bijzondere boodschappen tussen zaten, hebben we besloten om al dit moois niet langer voor ons zelf te houden. Voor boeken was het nog niet voldoende. Maar het internet was op dat moment een gemakkelijk toegankelijk medium geworden en de Skyletters website is daardoor in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waardevolle bron. Vele boodschappen en gedichten uit andere sferen hebben hier inmiddels een plaats gekregen.

Wat willen we met deze website?
De Skyletters website is een verzamelpunt voor boodschappen, teksten en gedichten over vele onderwerpen uit ons dagelijks bestaan. Alle teksten zijn afkomstig van zielen die over gegaan zijn en andere entiteiten van Gene Zijde. Zij zijn echter nog steeds zeer begaan met de levens van ons, aardbewoners, en proberen vanuit hun unieke perspectief, de sferen, hulp te bieden. Soms algemeen, informatief of waarschuwend, maar soms ook met hele persoonlijke en bemoedigende teksten. Deze rijkdom aan boodschappen is bestemd voor allen die er iets aan hebben, ongeacht (aardse) verschillen in ras, kleur, religie of levensovertuiging. Ook is het niet noodzakelijk om in een leven na de dood te geloven om er iets aan te hebben. Lees met uw hart, laat u inspireren en ontroeren. En is het niet voor uzelf, dan is er misschien wel iemand anders in uw omgeving die wat 'geestelijke vitamientjes' kan gebruiken. Dan is ons doel bereikt !
 

Skyletters in boekvorm
Inmiddels hebben vele teksten verder vorm aangenomen als drukwerk. Het eerste boek heet: 'Voetstappen naar Het Licht'.
Het voelt geweldig deze mooie boodschappen te verspreiden onder alle mensen die er iets aan hebben. Heeft u geen computer, of denkt u aan iemand die niet de beschikking heeft over een computer? U kunt in de Nederlandse boekwinkels terecht maar u kunt ook bestellen via de website.
Het tweede boek, met niet alleen mooie Skyletters, maar ook waargebeurde korte verhalen heeft de titel:
'Er Loopt een Engel op Uw Pad'.
En inmiddels is ook het derde Skyletters boek uitgekomen: Hand in hand op weg, Waarin alle facetten van de liefde vanuit het grote geheel belicht worden.
 
Mede met de verkoop van deze boeken kunnen wij deze website laten voortbestaan. Dank voor uw steun!
 
Skyletters in het nieuws
Hier kunt u een impressie vinden van de reeds verschenen publicaties in de media.
 



 


Wilt u contact opnemen met de redactie?
U kunt een bericht versturen via het contactformulier.

 
  U kunt ons ook rechtstreeks benaderen:
Ria Verdurmen:      
Ron van der Windt: 
   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top

Wie zijn de mensen achter skyletters.net? De samenstellers willen u graag vertellen hoe deze website met al haar teksten en gedichten tot stand is gekomen. Wij hebben het zelf niet bedacht! We hebben het alleen vorm gegeven op een gemakkelijk toegankelijke manier, zonder drempels. De redactie van skyletters.net bestaat uit Ria Verdurmen Van Velzen en Ron van der Windt.

 



 

 
 

Copyright ę 2002-2023

www.skyletters.net
all rights reserved