Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Thema:
  Tweelingzielen
  Vorige pagina
 

Over dit thema

  Andere thema's
  Woordenlijst
  Rondleiding
   
  Kies een jaar
  en datum:
  _-2002__
  __2003__
  __2004__
  __2005__
  __2006__
  __2007__
  __2008__
  __2009__
  __2011__
  __2015__
  __2016__
  __2017__
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Tweelingzielen
Eeuwen is de ziel op weg vanuit de kern. Vanuit dit beginpunt is de ziel gesplitst in twee gelijkwaardige delen, te vergelijken met een gekliefde steen. Ieder deel vervolgt zelfstandig zijn weg, zijn eigen evolutie.

In deze periode, in dit tijdperk, komen vele zielendelen elkaar weer tegen. Men is vaak heel lang onbewust van dit deel, en het is heel moeilijk een zielendeel te naderen. Komt er toch een samenvoeging, dan wordt dit door het goddelijk plan samengebracht. Samen, om een taak op deze aarde te vervullen. Dit is al heel lang voor die ziel een 'weten', een eenzaam incompleet gevoel, wat eindelijk vorm krijgt. Als men de 'code' heeft gevonden, samen wil delen, samen wil helen, dan kan men zich in deze ziel verankeren. Een moeilijke weg, naar een weerzien waarbij woorden overbodig zijn.

Soms verblijft een van de zielendelen in de sferen, niet op aarde. Dan kan dat deel het andere helpen via inspiratie. Laat u op deze weg volledig leiden door uw gevoel. Dan kunt u samen, door in de dezelfde spiegel te kijken, uw leven in harmonie vervolgen. Leve de mens die zijn wederhelft kan omarmen als zielendeel.

 

Zoeken...
Het is mogelijk om met behulp van een zoekmachine alle documenten binnen deze site te doorzoeken op een bepaald woord of woordcombinatie. Er wordt dan een lijst getoond waarin alle webpagina's vermeld worden waarin het door u gevraagde voorkomt. U kunt ook gewoon door de verschillende teksten stappen door op de koppelingen in de linkermarge te klikken. Via deze link komt u bij de zoekpagina.


 

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright ę 2002-2023

www.skyletters.net
all rights reserved