Boeddha, het symbool voor de ontwikkelende mens..

 
 DHTML JavaScript Menu By Milonic ...berichten uit de sterren...
   

Planeet Aarde, het schoolplein van de ontwikkelende mens..

   
  Verwante
     pagina's
Vorige pagina
 
Sitemap
Contact
Rondleiding
Geachte bezoeker,
Op deze pagina laten wij u in het kort zien hoe u gemakkelijk door de Skyletters site kunt navigeren. Speciaal hiervoor zijn een aantal hulpmiddelen ingebouwd. Deze kunt u als volgt herkennen en gebruiken..

Browsers.. 
Deze website is geschikt voor het gebruik met de meeste moderne browsers. Ook de meeste telefoon- en tabletbrowsers worden ondersteund.

Menubalk bovenzijde pagina.. 
Alle navigatieopties van het Skyletters web zijn hier bereikbaar. Indien u tijdens uw verkenning toch de weg kwijt raakt dan klikt u eenvoudig op de 'Startpagina', welke u in de uiterst linkse menu-optie (website) aantreft.
 
Rechtermarge knoppen - 'QuickLinks'..
In de rechter zijmarge van iedere pagina ziet u een aantal knoppen met veelgebruikte functies. Dat spaart zoeken. Blijf even boven de knop 'hangen' en er verschijnt aanvullende info over de functie van de knop.

Rechter muisknop..
Indien u op uw rechter muisknop klikt dan verschijnt een klein snelmenu met een aantal handige opties die uitsluitend op de pagina betrekking hebben die u op dat moment bekijkt. De eigenschappen van deze opties veranderen dus mee met de pagina tijdens het surfen. Hiermee is het o.a. mogelijk om de betreffende pagina te printen, als tip naar een kennis te mailen of toe te voegen aan uw favorieten.

Aanvullende info in tekstballonnen..
Bij veel afbeeldingen is aanvullende informatie opgenomen. Deze kunt u zichtbaar maken door gewoon met uw muisaanwijzer even boven de afbeelding te blijven 'hangen' zonder te klikken.
Indien er extra informatie aanwezig is dan zal deze na ongeveer één seconde in een soort tekstballonnetje automatisch verschijnen. Deze informatie zegt iets meer over de afbeelding of de functie daarvan.

Vorige pagina..    Ga naar de vorige pagina..
Om het gebruik van de zoekmachine te vergemakkelijken is rechts bovenaan onder 'QuickLinks' een knop 'vorige pagina' opgenomen. Indien u een bepaalde pagina bekeken hebt en u wilt nog een van de andere zoekresultaten proberen dan kunt u met dit knopje direct terug naar het zoekoverzicht. Overigens werkt de knop ook bij alle andere informatiepagina's.
Bovendien is deze knop handig als u op een computer werkt waar de browser bediening is aangepast zodat de knoppen 'vorige' en 'volgende' ontbreken. Dit komt soms voor bij (Internet) computers die voor openbaar gebruik zijn ingericht.

Linkermarge tekstlinks -> Verwante pagina's..
In de linkermarge van de meeste pagina's zijn links aanwezig naar andere pagina's die een zekere verwantschap hebben met de pagina waar u bent. Bij de tekstpagina's ziet u bijvoorbeeld de links naar de andere teksten in dezelfde categorie. Bij de informatiepagina's ziet u links naar pagina's die mogelijk een aanvulling kunnen vormen bij de inhoud van de pagina waar u op dat moment bent.

Achtergrondmuziek..
Indien u over een 'snelle' Internetverbinding beschikt dan kunt u in het muziekmenu achtergrondmuziek inschakelen terwijl u op het Skyletters web surft. Er zijn vele tracks aanwezig die automatisch gestart worden. Indien u voortijdig een andere track wilt horen dan kunt u nogmaals op 'aan' klikken of op 'volgende'. Er wordt dan een nieuwe track gestart. Indien de weergavekwaliteit onvoldoende is of blijft 'hakkelen', dan adviseren wij u om de achtergrondmuziek optie weer uit te schakelen door op 'achtergrond: uit' te klikken in het muziekmenu. De muziek optie is uitsluitend beschikbaar als u de skyletters website gebruikt in de z.g. 'frames-mode'. Dit gaat automatisch goed als u via de 'voordeur' van de website binnenkomt: www.skyletters.net 

Indien u suggesties heeft voor verbetering van welke aard dan ook, laat het ons dan even weten.
De redactie.

   
Quick
links 
 

Naar de vorige pagina..

 

Naar de hoofdindex..

 

Naar de zoekpagina..

 

Schrijf of lees in het gastenboek..

 

Zet www.skyletters.net bij uw favorieten..

 

Naar de startpagina..

 

Achtergrondmuziek inschakelen..

 

Achtergrondmuziek uitschakelen..

 
   

 

 

 

Naar de bovenzijde van de pagina..

top
   
 
 

Copyright © 2002-2024

www.skyletters.net
all rights reserved